Vélemények

KAKUKK SZILVIA

Anno vendégként is szerettem ide járni, de most már a tanulók csapatát erősítem . A lehető legjobb döntésem volt, ebben biztos vagyok! Csak ajánlani tudom, mert profi szakemberek vesznek körül.
DÁVID ORSOLYA

Tisztelet,elfogdás,segítség,őszínteség ,emberközpontú oktatás(rugalmas időbeosztás)alázat a szakma iránt ,precizitás,jó hangulat ,profizmus lelkifröccs jókor jóidőben,jócsapat figyelem ,türelmes mesterek ,akik ha kell 10szer is elmagyarázzák ugyanazt.:)
SZABÓ ANNA

Számomra a lehető legjobb választás volt ez az iskola.Olyan tudással ,kedvességel és alázattal rendelkeznek amit nem félnek átadni nekünk tanulóknak,ezáltal a kellő szorgalommal és kitartással nagyon hamar elsajátítható ez a szakma.A hangulat mindig szuper,az oktatás profi.
RÉDEI TAMÁS

"Úgy gondolom, eléggé egyedi iskola, amit megmutat az oktatók magatartása, szorgalma, segitőkészsége, az oktatási rendszer, illetve maga az intezmény kialakitása, hangulata. Szabadszellemű oktatók, azon felül, hogy minden tudásukat a tanulóknak átadják, hagyják, hogy a kreativitásukat ki tudják élni. Azt hiszem a mai világban ezek a feltételek elengedhetetlenek, hiszen ha az embert nem hagyják kibontakozni, azzal a motivació elveszhet. Mindenképp jó választás!"
NAGY BARBARA

Az oktatás színvonalas, mindenkire odafigyelnek, iszonyat jófejek és segítőkészek, mindig ott vannak az ember mögött és ez jó, többször is leadnak egy anyagot, ha kell külön megmutatják annak akinek valami kételye támadna! Szerintem mindenki imádja őket, én biztosan :) Kedvesen követelnek és bíznak bennünk, az hogy mennyire szeretik egymást, a fodrászatot, az iskolát és a diákjaikat, ez teszi őket igazán a legjobbá.
ANDRÁDI RENÁTA

Nagyon meg vagyok elégedve mind a hellyel, mind az oktatás színvonalával, ill magukkal az oktatókkal. Minden tiszta, rendezett, az oktatók segítőkészek, jól magyaráznak és felkészültek. Az előző sulimmal összehasonlítva ég és föld a kettő közti különbség!